Wednesday, April 14, 2010

E.E.G TEST

Ni lah ujian E.E.G yg yusma kena buat pagi tadi kat HKL. ( bkn gmbr yusma ni) gmbr ni ambk kat internet je sbb kna buka tudung x leh upload kat sini. tapi ujiannya lbh kurang mcm ni lh. Masa test tu yusma x rase ape2 cuma lps tu je pitam jap sb pening. Klu iktkn test ni x skt dan x de side effect. yusma pitam mungkin sb yusma dh rase pening dr pg tadi lg. harapnye x de ape2 yg memudaratkn lh. keputusannya akn dpt pada 18 mei nnti. hari ni yusma MC lg sb gi buat test ni.

No comments:

Post a Comment